Betaalmethodes

Bij onze webshop willen we het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken om uw bestelling af te rekenen en daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan.

We begrijpen dat verschillende klanten hun aankopen op verschillende manieren willen betalen en daarom bieden we een breed scala aan betaalmethoden aan. U kunt bij ons betalen met iDEAL, PayPal, creditcard (Visa, Mastercard en American Express), Google Pay en Apple Pay. Dit geeft u de flexibiliteit om te kiezen welke betaalmethode het beste bij uw behoeften en voorkeuren past.

Als u ervoor kiest om te betalen met iDEAL, wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van uw bank waar u de betaling kunt voltooien. Als u liever met PayPal betaalt, wordt u naar de PayPal-website geleid waar u kunt inloggen en uw betaling kunt doen. Voor klanten die graag met een creditcard willen betalen, kunnen ze hun kaartgegevens veilig invoeren op onze website en de betaling voltooien.

Google Pay en Apple Pay bieden u een snelle en gemakkelijke manier om te betalen met uw mobiele apparaat. U kunt uw betaalgegevens opslaan in de app en eenvoudig betalen door uw apparaat tegen de betaalterminal te houden. Dit is vooral handig als u onderweg bent of geen creditcard bij de hand heeft.

Onze webshop zorgt voor de veiligheid van uw betaalgegevens en we maken gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw transacties veilig en beschermd zijn. Als u vragen heeft over onze betaalmethoden of als u problemen ondervindt bij het betalen van uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.