Duurzame oplossingen in de wereld van werkplekdrankjes: Zeg vaarwel tegen kartonnen bekers!

In een poging om onze impact op het milieu te verminderen, heeft de overheid vanaf 1 januari een nieuwe regelgeving ingevoerd: het verbod op kartonnen wegwerpbekers op de werkvloer als onderdeel van de SUP-regeling (Single Use Plastics). Dit betekent dat hergebruik nu de nieuwe norm is, en de tijd van de bekende kartonnen bekertjes (helaas) voorbij is. Deze regeling is van toepassing op alle bedrijven en (sport)verenigingen, met uitzondering van de zorgsector.

Bij DistriDeals begrijpen we dat deze verandering een aanpassing kan zijn, maar we staan klaar met duurzame oplossingen om de overgang soepeler te maken. Laten we eens een kijkje nemen naar een van onze innovatieve producten die perfect aansluit bij deze nieuwe regelgeving: de thermoskoffiebeker.

De thermoskoffie beker: Hét antwoord op duurzaamheid en warme drankjes

Onze thermoskoffiebeker is de ultieme metgezel voor iedereen die gewend was aan de gemakken van kartonnen bekers. Het is niet alleen een duurzame keuze, maar het houdt ook je favoriete warme drankjes lang op de perfecte temperatuur. Laat de zorgen over koude koffie of lauwe thee achter je, want met deze beker geniet je van je drankje zoals het bedoeld is.

Waarom de thermoskoffie beker?

  1. Hergebruik: De thermoskoffiebeker is ontworpen voor hergebruik, waardoor je bijdraagt aan het verminderen van de hoeveelheid wegwerpafval.

  2. Langdurige isolatie: Geniet van warme koffie of thee gedurende langere tijd, zelfs tijdens drukke werkdagen.

  3. Milieuvriendelijk: Verminder je ecologische voetafdruk door te kiezen voor een herbruikbare optie.

  4. Stijlvol design: Beschikbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen, zodat je drankjes niet alleen warm blijven, maar je er ook trendy uitziet terwijl je dit doet.

Maak de overgang met gemak

Bij DistriDeals geloven we dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Met onze thermoskoffiebeker bieden we niet alleen een praktische oplossing voor het nieuwe verbod op kartonnen bekertjes, maar we moedigen ook een bewuste keuze aan voor een duurzamere toekomst.

Ontdek vandaag nog de wereld van herbruikbare mogelijkheden en maak samen met ons de overstap naar een milieuvriendelijkere werkomgeving!

DistriDeals - Voor een duurzame werkplek, stap voor stap.

Terug naar blog