Altijd thuis, waar je ook bent: Slimme tools voor veiligheid en gemak met DistriDeals

Of je nu carnaval gaat vieren, Chinees nieuwjaar viert, op wintersport gaat of gewoon een weekendje weg bent, één ding is zeker: met de juiste slimme tools van DistriDeals lijkt het alsof je altijd thuis bent. Veiligheid en gemak gaan hand in hand met onze handige gadgets die je huis beschermen en jou geruststellen, waar je ook bent.

Slimme stekker:

De slimme stekker bij DistriDeals is jouw geheime wapen tegen inbrekers. Met deze handige tool kun je eenvoudig je lampen aan en uit zetten, waar je ook bent. Gebruik de app om je energieverbruik te monitoren en bespaar op je energierekening. Wil je dat het lijkt alsof je altijd thuis bent, zelfs als je dat niet bent? Programmeer eenvoudig tijdsindicaties in de app, zodat de stekker automatisch aan en uit gaat, alsof je gewoon thuis bent.

Slimme camera:

Wil je een extra oogje in het zeil houden terwijl je thuis bent? Combineer de slimme stekker dan met onze handige camera voor thuis. Deze camera kan meldingen geven zodra beweging wordt gedetecteerd, maar je kunt natuurlijk ook altijd zelf een kijkje nemen via de app. En als je de andere kant even wilt bekijken, draai je moeiteloos de camera om in de app, zodat je alle kanten van je huis kunt bekijken.

Met DistriDeals ben je altijd één stap voor op mogelijke inbrekers en kun je met een gerust hart van je uitstapjes genieten, wetende dat je huis veilig is. Waar wacht je nog op? Bescherm je huis vandaag nog met onze slimme tools!

Terug naar blog